Ploieşti: Casele romilor din Bălţeşti vor fi gata în noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Casele romilor din Bălţeşti vor fi gata în noiembrie
Ploieşti: Casele romilor din Bălţeşti vor fi gata în noiembrie

Astăzi, 25 de voluntari din cadrul Europharm Distribuţie au lucrat pentru familiile de romi extrem de sărace din localitatea prahoveană Bălţeşti.

Construcţia caselor pentru romii din comuna Bălţeşti va fi finalizată până la jumătatea lunii noiembrie. Deşi termenul iniţial de terminare a lucrărilor era luna octombrie, reprezentanţii Asociaţiei Habitat for Humanity, cei care au iniţiat proiectul, au spus că din cauza lipsei forţei de muncă, au fost întârziate lucrările. “Am avut mai puţini voluntari decât ne-am aşteptat pe timpul verii. Acesta este motivul pentru care casele vor fi gata în noiembrie”, ne-a declarat Petruţa Păcuraru, coordonator comunicare în cadrul asociaţiei.

Proiectul “O casă, un viitor” îşi propune să ajute familiile rome care locuiesc în condiţii improprii, construindu-le o nouă casă. Costul unei case se ridică la aproximativ 15.000 de dolari, iar în momentul predării construcţiei beneficiarii vor trebui să plătească o rată lunară cuprinsă între 50 şi 100 de lei pe o perioadă de douăzeci de ani.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite