Ploieşti: Au loc verificări la reabilitarea unor străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Au loc verificări la reabilitarea unor străzi
Ploieşti: Au loc verificări la reabilitarea unor străzi

Primăria Ploieşti continuă seria recepţiilor lucrărilor de reabilitare a unor străzi din municipiu.

Ieri după-amiază, reprezentanţii municipalităţii au mers în control pe alte trei străzi unde au avut loc reparaţii capitale – Boldescu, Bratocea şi Crevzot.

“Este vorba în special despre zone unde s-a introdus canalizare şi unde a fost necesară refacerea covorului asfaltic”, a precizat Cristian Barbu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Ploieşti. În principal, s-a verificat dacă sistemele de canalizare pot face faţă la cantităţi mari de apă. În acest sens, cele trei străzi au fost inundate cu apă din cisterne.

Recepţii cu emoţii
Locuitorii au deja emoţii cu privire la felul în care a fost realizată reabilitarea străzilor.“Sunt tare curioasă să văd ce se întâmplă mai încolo, toamna, deşi acum două zile a turnat cu găleata şi am putut vedea cât de bine s-a lucrat. Că aşa toate par foarte frumoase, asfaltul văd că este bine pus, trotuarele arată impecabil. Sper să nu fie doar aşa de ochii lumii”, spera Elena Dragomir, o ploieşteancă care locuieşte pe strada Bratocea, proaspăt reabilitată.

“Am ieşi când a plouat în poartă să văd ce se întâmplă. Curgeau apele pe marginea trotuarului. Am privit gurile de canalizare tocmai pentru a observa dacă suportă o aşa mare cantitate de apă pluvială. Îmi era teamă că o să ne trezim inundaţi. Am avut noroc”, a spus Marin Daniel, un pensionar care locuieşte pe una din străzile a avut loc recepţia lucrărilor de reabilitare.

Tot ieri a avut loc recepţia lucrărilor de reabilitare a unui loc de joacă şi a unei parcări, ambele amenajate în zona străzii Sergent Gheorghe Mateescu din Ploieşti. Până în prezent, au avut lor reparaţii capitale pe mai mult de 30 de străzi din municipiu

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite