Atenţie, şoferi! Drumuri prahovene cu circulaţie îngreunată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe mai multe drumuri naţionale din judeţul Prahova, traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza lucrărilor care au loc la partea carosabilă.

Astfel, pe DN1, între localităţile Câmpina şi Cornu de Jos, din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, în zonă s-a produs o alunecare de teren şi a fost impusă restricţie de circulaţie pe prima bandă, pe sensul Braşov-Ploieşti, aceasta fiind închisă traficului rutier. S-a primit expertiza tehnică şi se va trece la execuţie la sfârşitul lunii septembrie.

Între Comarnic şi Predeal au loc lucrări de turnare a covorului asfaltic, iar circulaţia este restricţionată pe banda de urcare dinspre Ploieşti înspre Braşov. Zona a fost semnalizată şi se va circula alternativ pe o singură bandă până pe 30 septembrie, când este programată finalizarea lucrării. Circulaţia este îngreunată şi pe DN1A, între Cheia şi Săcele unde se circulă pe o singură bandă din cauza unor lucrări de reparaţii la podul din zonă. Termenul de finalizare a investiţiei este începutul lunii octombrie.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite