Atenţie, ploieşteni! Mâine începe campania de colectare la domiciliu a impozitelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moda perceptorilor, însărcinaţi cu încasarea impozitelor la poarta casei, este resuscitată la Ploieşti.

Astfel, dacă indiferent de motiv, nu aţi ajuns până acum la ghişeele Seviciului Public de Finanţe Locale, de maine, v-aţi putea trezi la uşă cu un funcţionar al acestei instituţii care să vă întrebe dacă vreţi să vă achitaţi dările către bugetul local. „Am pus la punct acest sistem pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care nu pot ajunge la casieriile noastre din diverse motive, cum ar fi lipsa timpului sau probleme medicale", ne-a spus Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploieşti.

Ca să nu staţi cu lumina închisă în casă şi cu sufletul la gură cât timp se desfăşoară colectarea în bloc, trebuie să mai ştiţi că plata nu este obligatorie. „Oamenii nu trebuie să plătească neapărat datoriile către buget sau pot face numai plăţi parţiale", ne-a mai spus Simona Dolniceanu.

Interesant de ştiut este că puteţi plăti astfel şi amenzile.

Cum să-i recunoaşteţi

Echipele de colectare vor fi formate din două persoane care vor purta un ecuson emis de instituţie, precum şi legitimaţia de serviciu, iar prezenţa lor pe fiecare scară a blocurilor va fi anunţată printr-un afiş. Funcţionarii vor elibera o chitanţă care va purta ştampila instituţiei.

Luni şi miercuri, în cursul săptămânii viitoare, „perceptorii" vor fi în blocurile 11, 13, 15 şi 19 de pe strada Domnişori, între orele 16.30 şi 19.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite