Astriştii se pregătesc pentru Vaslui cu moralul ridicat şi buzunarele pline

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenamentul de sâmbătă s-a desfăşurat într-o atmosferă foarte bună Foto: Alex Călinoiu
Antrenamentul de sâmbătă s-a desfăşurat într-o atmosferă foarte bună Foto: Alex Călinoiu

Neînvinşi de la venirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică, ploieştenii se pregătesc, cu moralul ridicat şi buzunarele pline, pentru meciul de luni. De la revenirea Astrei în prima ligă, Vasluiul n-a reuşit nicio victorie pe terenul din 9 Mai, iar „dracii" sunt determinaţi să menţină această situaţie

După 0-0 în 2009-2010 şi 1-1 sezonul trecut, Astra aşteaptă vizita Vasluiului cu un moral foarte bun, dat de seria de invincibilitate şi de iscusinţa lui Şumudică de a-i strânge pe jucători în jurul său. Ploieştenii mai au cel puţin alte două avantaje înaintea meciului de luni. Conducerea tocmai a anunţat că a plătit banii la zi, incluzând aici şi o primă ca pentru victorie acordată după egalul de la Galaţi, iar oaspeţii vin după un meci obositor, în deplasare în Europa League, disputat la mijlocul săptămânii. Aşa că galopul de sănătate pentru Vaslui pe care mulţi specialişti s-au hazardat să-l anticipeze se va dovedi foarte greu de obţinut.

„Jucăm orice meci cu gândul la victorie. Poate chiar avem un plus, pentru că meciurile cu echipe puternice te fac să dai tot ce ai mai bun. Nu voi lua măsuri suplimentare pentru Wesley, Adailton şi Sânmărtean, nu joacă doar cei trei, nu este un sport individual, ci unul de echipă. Sper ca băieţii mei să înţeleagă că e un meci pe viaţă şi pe moarte. Niciodată n-am jucat la egal. Această invincibilitate cu siguranţă apasă, le-am spus băieţilor că trebuie să înveţe să joace sub această presiune", a declarat antrenorul Astrei, Marius Şumudică, înaintea antrenamentului de sâmbătă seară.

Vezi AICI ce spune Ousmane N'Doye înainte de meciul cu fosta echipă.

Atmosfera în cadrul lotului este foarte bună, lucru pe care-l recunosc şi jucătorii. „Nu ştiu dacă acesta va fi cel mai greu meci de până acum, am mai avut adversare dificile, la Pandurii, la Galaţi, s-a dovedit greu chiar şi acel meci cu Sportul. Ne lipsesc două puncte de-atunci, pe care trebuie să le recuperăm acum. Vasluiul este o echipă bună, cu trei jucători probabil cei mai buni din campionat, dar au şi puncte slabe. Noi avem ujn moral bun, suntem cu salariile la zi. Şi ei vor veni foarte motivaţi, pentru că, anul trecut, aici au pierdut campionatul. Trebuie să profităm că sunt obosiţi după meciul din Europa League", a spus şi mijlocaşul Sorin Strătilă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite