Astra joacă diseară la Ploieşti cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai galonată echipă din istoria fotbalului românesc joacă pe Stadionul Astra, de la ora 21, iar Tibor Selymes nu are de transmis elevilor săi decât o idee, un singur cuvânt: Victorie.

Această confruntare, din etapa a 25-a, vine după un prețios rezultat de egalitate, 1-1, în Ghencea, ultima partidă de pe gazonul din 9 Mai aducând frumosul succes al băieților noștri, 2-1.

Antrenorul bucureștenilor, Sorin Cîrțu a declarat că "Astra este o echipă cu altă față! De când a venit Selymes, este o altă organizare în club și în jocul echipei, așa că ne așteaptă un meci infinit mai greu decât celelalte".

 Atât de atractiva întâlnire va fi condusă de brigada Ovidiu Hațegan (Arad) - Ionel Popa (Pașcani), Petru Marian Gașpar (Timișoara), rezervă fiind Iuliu Marius Bocăneală (Galați). Observatori sunt Marian Dorobanțu și Ștefan Stana. Importanța partidei este atestată și de prezența supervizorului, în persoana unui director din FRF, Dumitru Mihalache.

Biletele se mai pot procura azi, între 12-19. Ele costă 35 de lei - tribuna 0, 25 lei - tribunele 1 și 2, 15 lei - peluză.

fcastraploiesti.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite