Astra tranşează azi şansele Vasluiului la titlu. Vezi echipele probabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Astrei merg, sâmbătă, la Vaslui, convinşi că pot ieşi de pe teren cu punct sau puncte şi pot repeta istoria din sezonul trecut, când egalul din 9 Mai, cu două etape înainte de finalul campionatului, a scos Vasluiul din calculele pentru titlu

Sezonul trecut, Astra a fost chiar un „drac negru“ pentru Vaslui, reuşind, în prelungirile unui meci condus aproape de la un cap la altul de moldoveni, să egaleze, prin Fatai, şi să-i oprească pe băieţii lui Porumboiu din lupta la titlu. La un an distanţă, fără câteva zile, Vasluiul este la 3 puncte de lider, dar întâlneşte încă o dată una din puţinele echipe româneşti care i-au creat probleme pe unde au prins-o.

Nu e de mirare, în aceste condiţii, că mulţi apropiaţi ai echipei lui Porumboiu tratează acest meci cu Astra cu maximă importanţă, lucru recunoscut şi de antrenorul Augusto Inacio: „Tradiția spune că Astra e un adversar mai mult decât dificil. Stă liniștită în clasament. Vine după patru jocuri cu trei victorii și un egal. Pentru asta sunt foarte motivați. Trebuie să câștigăm, jucăm acasă. Dacă nu privim cu mult respect, riscăm să pierdem. Putem câștiga, dacă luptăm foarte bine".

Partida dintre FC Vaslui şi Astra Ploieşti se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19:00 şi va fi televizată de Digi Sport.

Echipe probabile:

Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M.Constantin, Paíto - Anderson, Sânmărtean - Adailton, Wesley Lopes, Savio - Yero Bello

Astra: Lung - Bărboianu, Găman, Oprsal, Junior Morais - Fl. Pătraşcu - W. de Amorim, Seto, Spadacio, Stan - Fatai

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite