Astra renunţă la Selymes şi-şi caută antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibor Selymes, foarte probabil la ultimul meci pe banca Astrei Foto: Alex Policală
Tibor Selymes, foarte probabil la ultimul meci pe banca Astrei Foto: Alex Policală

Conducerea clubului de fotbal Astra Ploieşti a anunţat, după înfrângerea de sâmbătă seară, că va renunţa la serviciile antrenorului Tibor Selymes. Cu fostul fundaş stânga al echipei naţionale, Astra a câştigat doar 6 puncte în opt meciuri şi are un golaveraj 2-7

Preşedintele Comitetului Director de la Astra Ploieşti, Petre Buduru, a anunţat sâmbătă seară, după înfrângerea din etapa 18, că echipa va avea un nou antrenor din 2012. Buduru nu a spus despre cine este vorba, însă a ţinut să precizeze că Selymes nu va mai continua. Pentru tehnician, este cea de-a treia despărţire de un club în doar câteva etape.

„Selymes va rămâne în cadrul clubului, dar în iarnă vom aduce un alt antrenor. Aşa am hotărât. Jocul echipei nu ne mulţumeşte, trebuie să găsim soluţii. Ne trebuie un antrenor care să sudeze acest lot, pentru că lotul este unul bun", a declarat Petre Buduru la Digi Sport.

Selymes a început acest sezon pe banca Astrei, însă a fost înlăturat după primele două meciuri (0-2 la CFR Cluj şi 0-1 acasă cu Voinţa Sibiu). El a fost pe banca FCM-ului din Târgu Mureş la trei meciuri în Liga 1 şi unul în Cupă, obţinând un egal cu Sportul, 1-1, şi trei înfrângeri, cu Oţelul, în Cupă şi campionat, şi cu Vaslui. El a încheiat şederea la Târgu Mureş cu un punct şi un golaveraj 3-9.

La Astra, în cele două mandate, fostul internaţional a obţinut o singură victorie, la Chiajna, şi trei egaluri, cu Petrolul, Ceahlăul şi Dinamo, toate trei acasă. Aşadar 6 puncte din opt meciuri şi un golaveraj 2-7. Dacă apărările au rezistat acceptabil, echipele lui Selymes au înscris foarte puţin, lipsa de eficacitate şi de claritate în joc fiind princiapala cauză care a dus la înlăturarea sa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite