După 5 etape fără gol, Astra îşi poate spăla păcatele cu ultima clasată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajunsă la un record negativ, de cinci meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1, Astra Ploieşti are, luni, ocazia de a sparge ghinionul, contra Mioveniului, echipa de pe locul 18 şi una din puţinele care au un atac mai slab ca al ploieştenilor

Deşi întâlnesc echipa de pe ultimul loc în clasament, oficialii grupării ploieştene ştiu, măcar şi din meciul Mioveniului cu Steaua de etapa trecută, că nu va fi deloc atât de uşor pe cât o arată calculele hârtiei. Mai ales că amândouă combatantele de diseară au mari probleme în faţa porţii. Cu 17 goluri marcate până acum în acest sezon de Liga 1, 15 dintre ele cu Şumudică antrenor, Astra are unul din cele mai slabe atacuri din eşalon, „depăşită“ la capitolul lipsei de eficacitate numai de Petrolul (16 goluri), Voinţa, Chiajna (câte 13) şi Mioveni (12). Ploieştenii vin după o serie de cinci etape la rând în care n-au înscris, ultimul gol datând din 21 noiembrie (1-0 la Chiajna). De atunci, au urmat: Ceahlăul (acasă) 0-0, Braşov (deplasare) 0-2, Dinamo (a) 0-0, CFR (a) 0-1 şi Voinţa (d) 0-1.

William a plecat

Lăudat, acum câteva săptămâni, când a semnat cu ploieştenii, atacantul brazilian William Arthur Conceicao dos Santos, venit de la Anji, a fost lăsat să plece, din cauza unor probleme personale. „Jucătorul are probleme deosebite în familie, sarcina soției (care urmează să nască gemeni) complicându-se, și a apelat la înțelegerea clubului pentru a se întoarce acasă. L-am înțeles omenește și am procedat la rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu brazilianul care a evoluat și în Portugalia și Rusia", a precizat directorul Mario Branco pentru site-ul oficial al Astrei.

Astra Ploieşti - CS Mioveni se joacă luni seară, de la ora 21.30, pe stadionul din cartierul 9 Mai. Meciul va fi televizat de Digi Sport1.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite