Asociația ADOR cere demisia șefului RAR Prahova pentru incompatibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Alianța pentru Drepturile Omului din România“ a semnalat prefectului Marius Sersea starea de incompatiblitate a lui Radu Socoleanu, consilier local PP-DD, numit recent în funcția de director  al Regiei Autonome „Registru Auto Român", filiala Prahova.

Asociația cere demisia din funcție pe motiv de incompatibilitate, având în vedere că statutul de consilier local sau județean, caz în care se află și Radu Socoleanu, este incompatibil, printre altele, cu funcția de director general la regiile autonome şi societăţile comerciale de interes naţional care îşi au sediul sau care deţin filiale în unitatea administrativ-teritorială respectivă, cum ste și cazul RAR Prahova.

Radu Socoleanu este noul director de la RAR Prahova

„Încerc prin aceste acțiuni să trag un semnal de alarmă pentru societatea civilă, în primul rând, care trebuie să se trezeasca. Închizând ochii la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și este în neconcordanță cu legea nu facem decât să certificăm abuzurile. Aștept din partea prefectului Marius Sersea aceeași operativitate ca în cazul Violeta Gonțea, primarul din Drajna și îi doresc să ia cea mai înțeleaptă decizie. Având în vedere argumentele indubitabile cerem public demisia lui Radu Socoleanu din funcția de director al R.A.R", spune Eugen Cristescu, președintele organizației.

Citiți aici mai multe despre cazul primăriței de la Drajna, Violeta Gonțea

Cererea este în lucru pe masa prefectului Marius Sersea. Radu Socoleanu consider că nu se află în nici o stare de incompatibilitate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite