Asesoft a devenit campioana României la baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft s-a întors, după o pauză de doi ani, în fruntea baschetului românesc, după 4-0, în compania lui BC Timişoara. Ploieştenii au pus mâna, la capătul unui meci dramatic, pe al 8-lea titlu din istoria clubului.

Ploieștenii îşi propun ca din toamnă să atace cu succes grupele unei competiţii europene. Calculele le vor face începând de săptămâna viitoare, întrucât, până atunci, vor să guste din plin succesul repurtat, în premieră, la Brazi.

Drumul către trofeu a fost unul lung, anevoios şi plin de încercări. Presărat cu accidentări, eşecuri, suspendări şi un loc 7 la finalul turului, ploieştenii şi l-au netezit în a doua jumătate a sezonului şi au atins vârful de formă într-un playoff imaculat, la fel ca în 2010.

Experienţa lui Burlacu şi a lui Santana, spiritul de sacrificiu afişat de Szijarto şi Căpuşan, seriozitatea lui Tica, maturitatea de care a dat dovadă Vlahovic, revenirile lui Cepulis şi Hargrove, toate au făcut din CSU Asesoft regina acestui sezon.

Nu pot fi uitați Albijanic şi Dzambic, doi luptători adevăraţi, dar nici pe Jones sau Kazarnovski, care au avut şi ei un rol în această poveste de succes. La loc de cinste stau Arnautovic, aflat la cel de-al 4-lea titlu în postura de antrenor, şi stafful admininstrativ al, probabil, celei mai bune echipe de club din România.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite