Asesoft Ploieşti, la ultimul tren către titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De un fir de aţă stă agaţată soarta Asesoftului, înaintea partidei din această seară. Conduşi cu 3-1, ploieştenii sunt obligaţi să învingă pentru a menţine vie speranţa fanilor într-o finală în care, până acum, agonia a fost prezentă într-o concentraţie mai mare decât extazul.

Mulţi găsesc seria drept compromisă la acest scor, dar omit faptul că Asesoft a răsturnat, nu de puţine ori, calculele hârtiei, în scurta, dar fructuoasa sa istorie. Pentru cei ce cred în tânăra echipă a lui Arnautovic, trei victorii la rând în faţa unei formaţii bune a campionatului nu reprezintă un scenariu SF, cât mai ales un parcurs de regularitate.

Tudor, Szijarto şi Burlacu au trecut prin multe bătălii, pentru a renunţa atât de uşor. Împreună, au cucerit trofeul FIBA Europe Cup, în 2005, au purtat cu mândrie tricoul Asesoftului în oraşe importante de pe Bătrânul Continent, şi tot împreună au ajuns până în Siberia, în "interes de serviciu". Acum, trebuie să le insufle şi americanilor dorinţa şi setea de performanţă necesare obţinerii unui trofeu.

De cealaltă parte, U Mobitelco nu spera, probabil, nici în cele mai optimiste vise ale sale, că va ajunge în situaţia de a lupta pentru titlu după doar patru partide. Maturitatea a reprezentat elementul care a înclinat, însă, balanţa în favoarea elevilor lui Ţenter, în condiţiile în care nici ardelenii nu au strălucit, dar şi-au atins, până acum, scopul.

Beneficiind de aportul publicului, trupa lui Arnautovic va încerca să privească totul sistematic, pentru ca mai apoi să ghideze locomotiva alb-albastră pe un traseu Ploieşti - Cluj şi retur, în drumul către titlu. Meciul cu numărul 5 va avea loc începere de la ora 18:30, şi va putea fi urmărit, în direct, pe TVR 3.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite