Asesoft Ploieşti, în finala campionatului, după un meci de infarct cu Steaua București (81-85)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft a câștigat meciul 4 din capitală, împotriva Stelei, 85-81, și și-a asigurat prezența în finala campionatului. Tudor, Qarraan și Guțoaia au fost oamenii decisivi ai ploieștenilor, care încă așteaptă numele adversarei pe care o vor întâlni în ultimul act.

Alegând să-și odihnească o parte din piesele grele, Bavcevic și-a asumat riscul de a-i trimite pe parchet încă din prima repriză pe Orbeanu și Țibârnă. Qarraan, Ford și Szijarto au speculat la maxim greșelile unei defensive visătoare a roș-albaștrilor, iar Asesoft a continuat să se distanțeze pe tabelă, 41-30, în minutul 17.

Tomeljak a sunat deșteptarea în tabăra gazdelor, care au tăiat diferența la două lungimi cu trei minute înainte de terminarea partidei. Finalul, unul dramatic, a adus o echipă a Asesoftului mai proaspătă, condusă magistral de Tudor, iar victoria nu le-a mai scăpat ploieștenilor în ciuda eforturilor disperate ale lui Jackson și Popescu, cei care au alimentat speranțele amfitrionilor cu două reușite de la distanță în ultimul minut.

Scor final 85-81 , iar Asesoft va evolua pentru a 8-a oară consecutiv în ultimul act al campionatului împotriva câștigătoarei seriei dintre U Mobitelco și Gaz Metan, scorul între cele două fiind egal după patru partide.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite