Ploieşti: Ansambluri sportive preluate de Consiliul Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Ansambluri sportive preluate de Consiliul Local
Ploieşti: Ansambluri sportive preluate de Consiliul Local

În urma hotărârii adoptate ieri de Guvernului României, mai multe imobile au trecut din domeniul publica al statului şi din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului-Clubul Sportiv Petrol Ploieşti în domeniul public a municipiului Ploieşti şi în administrarea Consiliului Local Ploieşti.

Imobilele primite în patrimoniu şi administrare de municipalitatea ploieşteană sunt: sediul administrativ al Direcţiei pentru sport-Prahova din strada Pielari nr 5, cel al Bazei sportive şi de antrenament din strada Latină nr 14, precum şi Complexul Vega situat pe str. Vega nr.8B.

Sediul administrativ al Direcţiei pentru sport Prahova cuprinde 11 birouri şi două săli de şedinţă având o suprafaţă totală de 874 mp. Baza de sport din strada Latină are o suprafaţă de 2653, 37 mp, suprafaţa construită este de 112, 86 mp şi o tribună de 1500 de locuri. Imobilul este în folosinţa Federaţiei Române de Judo. Complexul Vega este compus din două bazine acoperite cu o tribună de 600 de locuri, un bazin de recuperare, o sală de forţă şi anexe.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite