Andrei Vlad, fostul partener al Monicăi Columbeanu, la „Dansez pentru tine”, va da lecţii de dans ploieştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoaşte reţeta succesului la doar 22 de ani. A dansat alături de Monica Columbeanu la „Dansez pentru tine", în calitate de concurent, iar acum se pregăteşte să-şi deschidă propria şcoală de dans.

Este atletic, energic, întreprinzător, romantic, şi mereu bine-dispus. Vrea să ajungă faimos. Ploieşteanul Andrei Vlad, fostul partener al Monicăi Columbeanu, la concursul televizat „Dansez pentru tine", a devenit o persoană publică.  Se mândreşte cu faptul că lumea îl recunoaşte pe stradă şi îl opreşte să-l întrebe despre evoluţia sa de după competiţie.

„Mereu am visat să ajung cineva în viaţă, prin forţe proprii.  Am centura neagră la karate şi sunt instructor, am făcut atletism, handbal şi baschet. Poate de aceea am crescut şi aşa înalt. Am peste 1.90 metri înalţime", spune, râzând, ploieşteanul de 22 de ani.

A intrat în lumea dansului în 2006, când o rudă de-a sa l-a sfătuit să participe la un concurs de profil, la Sibiu, unde a obţinut cinci locuri I.

Episodul „Dansez pentru tine" a venit într-un moment al vieţii sale când, spune el, avea nevoie de o recunoaştere a talentului său. În 2009 a participat la preselecţie şi a fost acceptat fără probleme.

„A fost o experienţă unică şi amuzantă. Am intrat în concurs pentru a-mi ajuta mama. Partenera mea, Monica Columbeanu, este o fată ambiţioasă isteaţă, şi nu aşa cum cred alţii, că nu o duce capul. Am format un cuplu pentru că eram amândoi foarte înalţi şi nu se potriveam cu alţi concurenţi. Monica are toanele ei, dar este de treabă. Şi acum vorbesc cu ea la telefon. Am păstrat legătura şi mă bucură acest lucru", spune Andrei.

Face reportaje pentru televiziunile locale

Chiar dacă nu a ajuns în marea finală, concursul de dans i-a adus celebritatea, mai ales în Ploieşti. Imediat au venit primele oferte de participare la diverse emisiuni radio şi TV în calitate de invitat. Ulterior, a început să realizeze propriile reportaje la televiziunile locale.

„Acum sunt cooptat într-o echipă extraordinară, la Valea Prahovei TV, unde mă ocup de o mică rubrică în cadrul matinalului. Ca experienţă îmi foloseşte foarte mult, pe viitor vreau să am propria mea emisiune. Vreau să-mi clădesc o carieră solidă", spune tânărul.

El munceşte acum pentru a-şi deschide propria şcoală de dans. Vrea  să-i înveţe pe copii, dar şi pe adulţi, cum să se mişte graţios, în primul rând ca modalitate de petrecere a timpului liber, altfel decât în faţa televizorului sau a calculatorului.

„Am alături de mine instructori de dans cu multă experienţă care mă vor ajuta. Am găsit şi un spaţiu pentru sala unde voi preda cursurile. Oamenii vor învăţa diverse stiluri de dans- tango, salsa, vals, ţigăneşti, cabaret. O să predau lecţii şi la grădiniţele din oraş. Le voi arăta celor mici cât de important este să facă mişcare, iar dansul este ceva sublim" consideră Andrei Vlad.

Întrebări şi răspunsuri

Ce planuri de viitor ai?

"Vreau să termin cursurile universitare şi, în primul rând, să fiu sănătos. Îmi place să călătoresc, iar visul meu este să văd marile capitale ale Europei. Vreau să ajung la Londra şi Paris, să văd muzee şi alte obiective turistice, dar şi pentru a observa stilul de viaţă a oamenilor de acolo"

Ai o prietenă? Dacă nu, cum trebuie să fie ea?

Nu am o prietenă, pentru că nu am avut timp să-mi găsesc o fată care să-mi placă cu adevărat. În primul rând trebuie să fie înaltă, să fie isteaţă, şi o persoană de încredere. Contează şi frumuseţea, dar într-un procent mai mic. Am o slăbiciune pentru fetele cu părul creţ. Trebuie să avem şi pasiuni comune.

Ce-i place

Andrei este pasionat şi de gastronomie. Găteşte foarte bine şi se autointitulează „regele grătarelor". Merge la pescuit, face drumeţii pe munte şi se vede cu prietenii, în timpul liber.

Ce nu-i place

„Nu-mi place minciuna, nu-mi plac oamenii falşi şi implicit persoanele care nu-şi ţin cuvântul dat. Sunt o persoană optimistă, de aceea mă feresc de pesimişti", spune dansatorul ploieştean.

Profil

Născut

7 iunie 1988, al Ploieşti

Studii

Facultatea Administrarea Afacerilor, UPG Ploieşti

Familie

Necăsătorit

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite