Andreea Bălan nu se pricepe la haine, aşa că apelează la stilişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto myidol.ro
Foto myidol.ro

Ploieşteanca Andreea Bălan este unul dintre artiştii care colaborează cu specialişti în domeniul modei pentru că..nu se pricepe.

Vedeta a recunoscut într-un interviu pentru perfecte.ro că a avut mai mulţi stilişti de-a lungul carierei, dar alegerile nu au fost întotdeauna dintre cele mai bune.

"Cu unii nu m-am înţeles, cred că s-a şi văzut asta, dar îi acord timp unui stilist să mă schimbe şi să îmi creeze un stil. Dar în acelaşi timp trebuie să mă simt bine cu acel stil ", a explicat Andreea.

Cântă, dansează şi face show-uri foarte complexe, dar cu hainele nu prea le are, aşa că preferă să se lase pe mâinile experţilor.

E slabă de la mama natură

Nu a ţinut niciodată vreo dietă, pentru că nu a avut nevoie. Dimpotrivă chiar, unii spun că ar mai fi avut nevoie de câteva kilograme în plus.

"Mă ajută genele, pentru că şi părinţii mei sunt foarte slabi. În al doilea rând, eu dansez foarte mult, ard foarte multe calorii."

"Mi se pare normal ca un artist să fie ajutat de un stilist pentru că nu poţi fi bun la toate", a mărturisit Andreea, relatează şi click.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite