Anchetă. Poliţia s-a sesizat în cazul prahovencei moartă de AH1N1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie Prahova s-a sesizat din oficiu şi a demarat o anchetă care să lămurească circumstanţele în care a murit Elena Tameş, gravida de 23 de ani din Cărbuneşti, care a murit ieri la Maternitatea din Ploieşti din cauza infectării cu virusul AH1N1.

„O echipă operativă sub îndrumarea directă a Parchetului Prahova a început deja cercetările. În funcţie de rezultatele necropsiei vom stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni", ne-a spus Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Există temerea, inclusiv din partea familiei, că femeia a murit din cauza faptului că fost plimbată între trei spitale timp de câteva ore. „În procesul verbal al Poliţiei apare faptul că cercetările au fost demarate ca urmare a impactului media al cazului. Din punctul nostru de vedere nu este nici o problemă, am urmat toate protocoalele terapeutice, reglementate strict, şi am urmat toţi paşii pe care îi presupunea acest caz", ne-a spus Călin Boeru, directorul Maternităţii din Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite