Ameninţări la adresa fostei şefe de la Vama Ploieşti: „Se întâmplă frecvent accidente de circulaţie, posibil chiar azi, până la orele 16.00“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Severin, fosta şefă a Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova, i-a scris lui Traian Băsescu, în august 2010, că a fost determinată să-şi dea demisia după ce a fost „înştiinţată" că este posibil să devină victima unui accident rutier.

Sorin Blejnar a dat-o în judecată pe Diana Severin

„Am fost ţinta unor ameninţări şi intimidări, atât externe, din partea unor agenţi economici, cât şi interne, din partea organelor ierarhice superioare, acestora alăturându-se şi anumiţi lucrători din cadrul instituţiei care au deţinut funcţii de conducere înaintea numirii mele. Pe fondul acestor situaţii, în data de 15.07.2009 mi s-a solicitat demisia din funcţia deţinută, aducându-mi-se la cunoştinţă faptul că <se întâmplă frecvent accidente de circulaţie, posibil chiar azi până la orele 16.00>. Conştientizând pericolul evident, am redactat şi transmis demisia în acceaşi zi, presiunile la adresa mea fiind enorme", scrie Diana Severin în memoriul adresat personal lui Traian Băsescu.

Diana Severin a fost ameninţată şi cu sabia, înjurată şi intimidată

image

Un fragment din memoriul trimis lui Traian Băsescu de Diana Severin

„Având în vedere ce s-a întâmplat în ultima vreme îmi dau seama că informaţia a fost cenzurată şi memoriul nu a ajuns la Traian Băsescu", a mai spus Severin.

Diana Severin a fost director al DJAOV Prahova în perioada mai 2009-iulie 2009 şi august 2009-decembrie 2009, ocupând postul în urma unor concursuri. Aceasta l-a precedat în funcţie pe Cornel Costea, directorul arestat săptămâna trecută pentru corupţie şi luare de mită.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite