Amânare în procesul de la Ploiești dintre Blejnar și fosta șefă a Vămii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Blejnar la Judecătoria Ploiești
Sorin Blejnar la Judecătoria Ploiești

Judecătoria Ploieşti a amânat, marţi, pentru a unsprezecea oară, procesul intentat de Sorin Blejnar fostei directoare a Vămii Prahova, Diana Severin, care l-a acuzat că el este „regina corupţiei" din vămi.

Magistrații de la Judecătoria Ploieşti a amânat din nou, marți, pentru a unsprezecea oară, procesul intentat de fostul preşedinte al ANAF Sorin Blejnar fostei directoare a Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova, Diana Severin, decizia ca acest proces să fie amânat din nou fiind luată în condiţiile în care judecătorul titular nu a fost prezent în sală, informează Medifax.

Următorul termen din acest dosar a fost stabilit pentru 15 ianuarie 2013.

La termenul de marţi ar fi trebuit audiaţi patru foşti sau actuali angajaţi ai ANAF, care au cerut magistraţilor, din proprie iniţiativă, să depună mărturie. Cei patru martori care au cerut să fie audiaţi în acest proces sunt: directorul adjunct al Regionalei Vamale Bucureşti, Dragoş Mihai, fostul director coordonator al aceleiaşi regionale, Paul Petrof, fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, Viorel Comăniţă, şi fosta consilieră din cadrul ANAF Angela Dănilă.

La termenul anterior al procesului, primii trei au fost amendaţi de instanţă pentru că nu s-au prezentat la audieri.

Martorii lui Blejnar în procesul cu fosta directoare a Vămii Prahova, amendaţi de instanţă

Procesul intentat de Sorin Blejnar Dianei Severin a fost introdus la începutul lui martie 2011, iar prin acest proces Blejnar cere ca Severin să-şi retragă public afirmaţiile conform cărora el este "regina corupţiei" din vămile româneşti, afirmaţie despre care fostul şef al ANAF a declarat anterior că i-a adus prejudicii de imagine.

Pe parcursul procesului, la termenele anterioare, Severin a afirmat în faţa instanţei că nu-şi retrage aceste afirmaţii, mai scrie sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite