O prahoveancă a făcut furori pe litoral. Alice Lungu a câștigat titlul de Miss Jupiter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul este unul de prestigiu și este o rampă de lansare în lumea modellingului. Alice va participa la prezentări de modă în Monte Carlo, Roma, Sardinia sau Bangkok

Frumoasa brunetă, în vârstă de 18 ani, și elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Mihai Viteazul" din Ploiești, are de mai mulți ani tangențe cu lumea fotomodelelor. „Înainte de participarea la Fashiontv Summer Festival, am mai făcut ocazional prezentări de modă și am turnat câteva reclame pentru loțiuni de bronzare organică, precum și alte produse", povestește Alice Lungu.

În mai, anul acesta, mai mult împinsă de la spate de părinți, și încurajată de prieteni, a participat, în București, la un casting al Fashion Tv, un brand internațional de prestigiu și o rampă de lansare pentru numeroase fotomodele din întreaga lume. A fost selectată imediată și cooptată în prezentări ale postului de televiziune. „A fost o mare surpriză, iar organizatorii m-au invitat imediat după preselecție la București Fashion Week. A fost o experiență fascinantă pentru mine", spune frumoasa ploieșteancă.

Viitorul - școală și modă

În urmă cu o săptămână, Alice Lungu a fost invitată, alături de alte 28 de concurente să participe la Miss Litoral, dar și la cel mai important eveniment al verii din lumea modei românești, Summer Fashion Festival. A câștigat fără probleme titlul de Miss Jupiter. „Mi-a plăcut atât de mult această experiență încât probele concursului și pregătirea aproape că nu le-am resimțit. Este o lume frumoasă și fascinantă și nimic nu mi se pare prea greu deocamdată", povestește Alice.

Titlul câștigat de frumoasa prahoveancă îi garantează în viitorul apropiat participarea la evenimentele anuale de modă organizate de Fashion Tv în România, dar și în Monte Carlo, Roma, Sardinia, Mykonos sau Bangkok. Nu sunt de neglijat nici croazierele în destinații exotice și vacanțe în capitalele modei ori ținutele și accesoriile semnate de designeri și branduri importante, precum Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Ersa ori Laura Olteanu.

„Cu toate acestea, anul viitor mă voi concentra mai mult pe școală. Este un an dificil în care trebuie să mă decid ce trebuie să fac mai departe. Am câteva idei, dintre care una ar fi o facultate de comunicare și relații publice. Voi încerca să îmbin cât mai bine școala cu lumea modei", spune Alice, în prezent elevă la unul dintre cele mai bune colegii din Prahova, dar și din țară.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite