Al zecelea termen în dosarul “Furtul secolului“ se judecă, mâine, la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Tănase, hoțul de 16 ani, a fost capturat pe 25 ianuarie, la 11 zile după comiterea furtului. Foto Codruța Horja
Alexandru Tănase, hoțul de 16 ani, a fost capturat pe 25 ianuarie, la 11 zile după comiterea furtului. Foto Codruța Horja

„Furtul secolului", comis la începutul acestui an în municipiu, se va afla, mâine, din nou, în atenţia magistraţilor Judecătoriei Ploieşti.

În ianuarie 2011 o ploieşteancă a reclamat la poliţie ca i-a fost furat un milion de euro, dintr-o locuinţă pe care o deţine în zona Bulevardul Bucureşti. Femeia a susţinut că banii proveneau dintr-o tranzacţie imobiliară efectuată în urma cu trei ani.

De când a avut loc "furtul secolului" zece persoane au fost arestate. În acest dosar, Alexandru Tănase şi Ionuţ Lazăr sunt acuzaţi de furt, iar Gheorghe Viorel, Lucică Apostol, Gheorghe Dima, zis Pardalian, Felix Vasile, zis Gaster, Vasile Ion, zis Giani, Raimond Rădulescu, Georgian Nistor, zis Adi Prăjituși Marius Negoiță, zis Tarzan sunt acuzați de tâlhărie.

Din milionul de euro, însă, a fost recuperată până în prezent suma de 300.000 de lei. Banii au fost descoperiţi fie asupra făptaşilor, în momentul capturării lor, fie în pereții caselor sau în hornul sobei, la Rachieri.

La ultimul termen, avocaţii inculpaţilor au sustinut că cei reprezentaţi de ei nu mai prezintă pericol social şi că ar putea să fie judecaţi în libertate. Magistraţii le-au respins cererile.

Păgubita, Maria Eftimie, nu s-a prezentat la proces.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite