Al doilea amical pierdut. Înfrângere cu azerii de la FK Qarabag pentru FC Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul a pierdut şi cel de-al doilea meci susţinut în cadrul stagiului din Antalya, cedând în faţa formaţiei FK Qarabag (Azerbaidjan). Partida s-a disputat în condiţiile unui vânt extrem de puternic ce a bătut în permanenţă.

Prima repriză a fost una echilibrată în linii mari, cu un uşor plus de partea celor de la Qarabag, ce l-au pus la încercare pe Valincius cu câteva şuturi periculoase expediate din afara careului, la care lituanianul a intervenit excelent.

A venit, însă, minutul 30, atunci când Valincius a respins în lateral la execuţia, de la 25 de metri, a lui Medvedev, iar Teli a împins balonul, din apropiere, în plasă, înscriind unicul gol al primei părţi.

Azerii şi-au mărit avantajul după pauză, Rauf (57) finalizând, cu o lovitură de cap expediată din 4 metri, o acţiune ce a surprins defensiva petrolistă. "Lupii" au dominat copios până la final, însă n-au reuşit nici măcar să reducă din handicap, chiar dacă Komazec, Opriţa, Buhuşi, Negu, Borza şi, din nou, Komazec au înşirat ocaziile ca pe aţă, ratând chiar şi din poziţii extrem de favorabile. "Încă un joc în care ne-am creat destule ocazii, dar, din păcate, n-am reuşit să şi înscriem. Vom lucra mai mult la faza de finalizare, în continuare", a afirmat, la final Valeriu Răchită.

Joi, cel mai probabil pe un teren din Belek, Petrolul va susţine cel de-al treilea test, în compania grupării georgiene FC Dila Gori, la o oră ce urmează să fie stabilită.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite