Ajutor pentru şomerii prahoveni tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tineri din Prahova beneficiază, în această perioadă, de sprijin din partea Biroului Judeţean de Consiliere pentru Cetăţeni Prahova prin programul „Tinerii şi incluziunea pe piaţa muncii în România".

Săptămâna viitoare, un număr de 12 beneficiari din cadrul proiectului vor fi consiliaţi în vederea realizării un CV, a unei scrisori de intenţie dar şi pentru a se prezenta la interviuri.

Aceşti tineri, care au între 25 şi 31 de ani şi majoritatea sunt şomeri, au participat săptămâna aceasta la o dezbatere cu tema „Incluziunea, încotro?".

Proiectul care se derulează la nivel naţional este pus în aplicare şi în Prahova în perioada aprilie 2010-iulie 2011 .

„Ne dorim să influenţăm politicile publice şi  în cadrul proiectului vom încerca să sensibilizăm Consiliul Judeţean Prahova pentru a oferi sprijin acestei categorii de persoane. În acest moment nu există o strategie locală sau judeţeană dedicată tinerilor", spune Ştefan Olteanu, consilier în cadrul Biroului de Consiliere pentru Cetăţeni Prahova.

În cadrul acestui demers, organizatorii prahoveni vor iniţia şi un proiect pentru atragerea fondurilor structurale şi dezvoltarea unor activităţi pentru sprijinirea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite