Aglomeraţie pe DN1. Aflaţi AICI rutele ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, după orele prânzului, pe DN1, dinspre Braşov către Bucureşti, se va circula în coloană pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti a înregistrat vineri, pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, 27.585 de autovehicule, iar sâmbătă 23.658, cu 3.749 mai multe decât săptămâna trecută.

Conducătorii auto sunt atenţionaţi că şi astăzi în zona Posada, între kilometrii 113 şi 114, se efectuază lucrări de reparaţii la un pod, circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe o bandă. În acest punct, atât vineri, cât şi sâmbătă, au fost cele mai mari probleme de trafic.

Totodată, la kilometrul 53, în localitatea Bărcăneşti, sunt instituite restricţii pentru executarea lucrărilor la pasajul viitoarei autostrăzi. Totuşi, este puţin probabil ca în acest loc să apară probleme de trafic, întrucât circulaţia se va desfăşura astăzi pe două benzi pe sensul către Bucureşti şi pe o bandă pe cel către Ploieşti, mai puţin circulat duminică seara.

Pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei, poliţiştii de la Rutieră îi sfătuiesc pe şoferi să folosească rute alternative pentru întoarcerea de la munte, ca de exemplu varianta dinspre Braşov către Ploieşti, DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte.

De asemenea, din Sinaia se poate ajunge în Bucureşti şi prin Târgovişte, pe ruta DN71 Sinaia - Fieni - Târgovişte - Bâldana - DN7 Bâldana - Bucureşti (evitându-se, în acest fel, lucrarea de pe DN1 de la Posada).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite