Agenţiile de turism din Ploieşti se întrec în oferte de vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sejur la un hotel de trei stele din Creta vă costă 299 de euro cu tot cu transport, însă în România, cele mai avantajoase sunt oferetele în staţiunile balneoclimaterice, unde preţurile pentru şase nopţi de cazare pleacă de la 575 de lei.

Reduceri de preţuri, zile gratuite, dar şi o campanie „Bilete all inclusive", adresată celor care călătoresc cu avionul, sunt câteva dintre promoţiile Agenţiei de Turism Bibi Touring din Ploieşti.

Campania agenţiei se adresează tuturor clienţilor care achiziţionează până în data de 15 septembrie bilete de avion, ei primind din partea reprezentanţilor agenţiei o asigurare medicală de călătorie. Printre ofertele speciale ale agenţiei se numără şi „Zile gratuite la mare", în cadrul căreia cazarea la Hotel Venus din Mamaia costă  475 de lei, însă, dacă achiziţionaţi cinci nopţi veţi primi de fapt şapte zile de cazare.

Pentru cei care preferă staţiunile balneoclimaterice, agenţia are în ofertă un sejur de şase nopţi de cazare cu pensiune completă şi minimum cinci zile de tratament, plus o consultaţie medicală la sosire, în diferite locaţii din ţară, cum ar fi Olăneşti, Călimăneşti, Căciulata, Eforie Nord, Slănic şi altele, la preţul de 575 de lei la un hotel de două stele şi 690 de lei la unul de trei stele.

Reduceri pentru străinătate

Sezonul estival se aproprie de final, motiv pentru care agenţiile au redus şi preţurile vacanţelor în străinătate. Astfel, Agenţia Week Travel din Ploieşti oferă un sejur în Creta, cu şapte nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus şi transport cu avionul la preţul de 299 de euro de persoană, cu aproximativ 50 de euro mai ieftin decât lunile anterioare.

„Vom pleca în concediu în septembrie, deja am luat bilete, pentru că avem reducere de 30%", explică ploieşteanca Maria Dorneanu.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite