Agenţii corupţi de la Poliţia Rutieră Prahova au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Păstrăvanu
Florin Păstrăvanu

Trei agenţi din cadrul Poliţiei Rutiere Prahova au fost cercetaţi pentru fals, uz de fals, mărturie mincinoasă, abuz în serviciu şi înşelăciune .

Aurel Stanemir şi Florin Păstrăvanu, agenţi în cadrul Poliţiei Rutiere Prahova, au fost acuzaţi de procurori, în data de 15 noiembrie 2010, că au favorizat un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care fusese implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Conform rechizitoriului, în ziua în care a avut loc accidentul, şoferul Bogdan Tiberiu Nicolae fusese la un grătar cu poliţistul Aurel Stanemir, unde consumase o cantitate însemnată de băuturi alcoolice, iar, în momentul producerii accidentului, şoferul a fost sfătuit de poliţist să fugă de la locul faptei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a emis, astăzi, un comunicat de presă în care se arată că trei polițiști au calitatea de inculpaţi. Este vorba despre Păstrăvanu Florin, acuzat de fapte de corupție, abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals, Aron Marius Ionel, care la instigarea numitului Stanemir Aurel Mihail, nu a luat măsurile legale de constatare şi sancţionare a unei infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Civilii sunt Ioana Mihail Tiberiu cel care a condus autovehiculul neînmatriculat și Nicolae Bogdan Tiberiu acuzat de comiterea infracţiunilor de complicitate la fals intelectual şi înşelăciune în participaţie improprie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite