Aflaţi unde puteţi lua lecţii de echitaţie în Prahova şi cât vă costă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei centre de echitaţie din judeţ pun la dispoziţia clienţilor lor cele mai frumoase exemplare cabaline. Pentru a face o plimbare, adulţii trebuie să achite o taxă de 50 de lei pentru o şedinţă de 30 de minute.

La Centrul de agrement Sport Horse din Câmpina, Stela şi Hajnal, doi cai frumoşi şi impunători, alături de Zorro şi Lady, doi ponei drăgălaşi, sunt disponibili zilnic, între orele 10.00 şi 12.00, respectiv 14.00 şi 18.00 pentru clienţi.

Pentru a face o plimbare pe cal, adulţii trebuie să achite o taxă de 50 de lei pentru o şedinţă de 30 de minute, iar copiii şi tinerii  vor achita doar 40 de lei pentru o şedinţă de 30 de minute. Pentru cei mici, care au între trei şi zece ani, taxa de plimbare cu poneiul este de zece lei pentru două ture manej. Cei interesaţi pot opta pentru un abonament de zece şedinţe, care pentru adulţi costă 400 de lei, iar pentru copii 320 de lei.

În plus, reprezentanţii clubului vă oferă posibilitatea de a face excursii pe Dealul Muscel şi de a admira toate frumuseţile naturii, călare. Peisajul, dar şi amplasarea Terasei Câmpina, unde au loc plimbările, fac din aceste drumeţii o modalitate excelentă de a vă deconecta de la problemele cotidiene. Tariful pentru excursiile pe Dealul Muscel este 100 de lei pentru o oră, de persoană şi este valabil pentru grupuri de două - patru persoane.

Distracţie la Bucov

În Grădina Zoologică din Pracul „Constantin Stere" din Bucov, copiii se pot plimba cu poneii de jur împrejurul fântânii arteziene. Nu sunt admişi pentru plimbare decât copii care au cel mult zece ani. „Suntem foarte încântaţi că putem veni aici, uneori venim numai ca să vedem poneii, pentru că fetiţei mele îi plac foarte mult. Alteori, cea mică se plimbă câte 10-15 minute şi este foarte încântată, mai ales că ea iubeşte enorm aceste cabaline de talie mică", spune ploieşteanul Florin Mateescu.

Plimbările cu poneiul se pot face numai sâmbăta şi duminica şi, pentru trei minute de agrement, părinţii vor achita o taxă de cinci lei pentru fiecare copil. „Media de copii care se plimbă cu poneiul în weekend, în cadrul parcului nostru, dacă vremea este frumoasă, este de 80 de persoane", spune Adriana Grigore, purtătorul de cuvânt al Parcului „Constantin Stere".

Cursuri de călărie pot fi făcute şi la Hipodromul din Ploieşti, acolo unde instructori autorizaţi oferă lecţii atât adulţilor cât şi copiilor, fiind puşi la dispoziţia clienţilor atât cai, cât şi ponei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite