Ploieşti: Aflaţi de unde vă puteţi cumpăra cele mai frumoase şi ieftine rochii pentru noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rochiile cu volane sunt la modă
Rochiile cu volane sunt la modă

Pregătirile pentru Revelion au intrat în linie dreaptă. Pentru a străluci la petrecerile organizate de cluburi în noaptea dintre ani, doamnele şi domnişoarele din Ploieşti au luat cu asalt magazinele cu haine de ocazie, în căutarea ţinutelor vestimentare potrivite evenimentului.

Pentru tinere, la modă sunt rochiile de seară, sexy, lejere, confortabile, scurte, cu volănaşe şi, neapărat, fără umeri. Pentru a face vânzare bună pe ultima sută de metri înainte de Revelion, magazinele au făcut reduceri de până la 50% la hainele de ocazie.

De exemplu, la Guava, din incinta Winmarkt Grand Center, o rochie ideal de purtat la petreceri costă între 100 şi 250 de lei, iar o poşetă plic-100 de lei. Ţinute de seară tinereşti, elegante şi accesibile ca preţ, pot fi găsite şi la magazinele „House of Art" şi „Roxy".

„Eu îmi caut ceva lejer, fără paiete şi sclipici. Vreau o rochiţă mai vaporoasă, scurtă, care să poată fi purtată cu dresuri negre. Pentru ţinută şi accesorii am un buget de 300 de lei. Pantofii sunt cei de anul trecut", a spus Miruna Tomescu, o ploieşteancă de 23 de ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite