Aflaţi cum puteţi ajunge mai repede la mare, din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii care nu deţin maşini personale, au la dispoziţie două variante pentru a merge la mare: microbuzul sau trenul.

Prahovenii care vor „să fugă" pe litoral pentru a se bucura de soare şi a se bălăci în apa Mării Negre, au la dispoziţie mai multe oferte în ceea ce priveşte transportul. Mai multe firme asigură transportul spre litoral, de la Autogara Sud. „Avem cinci curse, pe zi, care pleacă din Ploieşti spre Mangalia. Deja oamenii au început să fie interesaţi şi avem peste 100 de clienţi pe săptămână", ne-a declarat Ştefan Stroe, dispecerul autogării. 

Orele la care pleacă micorbuzele spre mare sunt 5.45, 5.30, 7.00, 8.00, iar ultima cursă este la 14.25. Preţurile biletelor variază între 45 şi 54 de lei, în funcţie de fiecare firme, iar rezervarea costă un leu. Şoferii microbuzelor fac şi un popas pe traseul spre Mangalia, atât în autogara de la Slobozia, cât şi la Constanţa, timp de aproximativ 15 minute.  

Ploieştenii care preferă să meargă cu trenul la mare pot opta pentru acceleratul CFR care pleacă din Ploieşti Vest la 8.02 sau pentru un tren particular accelerat care pleacă de la 9.55, din gara Ploieşti Vest. Preţul biletelor este de aproximativ 55 de lei, la trenul particular, şi poate fi cumpărat direct din tren. Din 25 iunie, CFR suplimentează numărul trenurilor spre litoral introducând un rapid cu plecare la 5.20, din Ploieşti Vest, şi care va ajunge la Mangalia, la 10.20. Un bilet va costa 70 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite