Aflaţi ce evenimente se organizează în acest weekend la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto-Arhivă
Foto-Arhivă

Sezonul petrecerilor, serbărilor şi al târgurilor organizate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă este în plină desfăşurare în Ploieşti.

Astăzi

"Ghetuţa cu Cadouri"  la Winmarkt Grand Center

Casa de Cultură "I.L.Caragiale" din Ploiești organizează, de la ora 17.00, spectacolul pentru copii "Ghetuța cu cadouri", dedicat sărbătorii de Moş Nicolae. Vor participa peste 200 de preşcolari, iar printre invitaţi se numără două trupe de majorete, Corala Minitop şi o trupa de street dance.

Astăzi

Bau-Bau Party, la Leon Cafe

Ploieştenii sunt invitaţi la o petrecere „de speriat", începând cu ora 20.00, la Clubul Leon Cafe, situat pe strada Teatrului. Invitaţi să încingă spiritele cu muzică de calitate sunt DJ Pantany, Monobrow, Ardeleanu Bgd şi Petre Cătălin. Intrarea este liberă.

Astăzi

Concurs de striptease

Versus The Club din Ploieşti a  pregătit un show incendiar  denumit „Topless Party". Programul va atinge apogeul în momentul când fetele şi băieţii vor fi invitaţi să particpe la un concurs de striptease. Intrarea este liberă, iar băuturile au preţuri speciale.

Mâine

 „Russian night" la Stoieneşti

Prahovenii sunt invitaţi la o petrecere de zile mari - "Russian night", în Club „La Rouge" din Stoieneşti, situat la numai zece kilometri distanţă de Ploieşti, pe drumul spre Târgovişte. Invitaţi speciali sunt  Budoar dancers, Junior, Dj Wess şi MC Andy.

Astăzi

Produse tradiţionale la „Piaţa Ţărănească"

De astăzi şi până duminică „Piaţa Ţărănească" revine la Ploieşti, la Galeria Real,  cu produse tradiţionale româneşti, pregătite pe vatra satului după retete tradiţionale. Veţi găsi  brânză de burduf şi în coajă de brad, brânză cu mărar şi busuioc, pastramă de oaie, cârnaţi, precum si alte delicii specifice zonelor Braşov, Sibiu, Argeş şi Maramureş. Nu vor lipsi  palinca de la Sălaj, mierea cu catină şi magiunul de Topoloveni.

Oferte

Târg de haine, în Ploieşti

Târgul de Crăciun „Bucurii de iarnă" este deschis vizitatorilor, în centrul Ploieştiului, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, până în ziua de 5 decembrie, cu program zilnic de vizitare, între 10.00 şi 18.00. Ploieştenii pot cumpăra haine obişnuite obişnuite-fulare, mănuşi,  ori din piele şi blană, dar şi bijuterii de tot felul, din materiale ecologice, lucrate manual, la preţuri accesibile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite