UPDATE: Aflaţi AICI cum se numeşte apa infestată cu fecale distribuită în supermarketurile din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apa infestată cu fecale se numeşte „San Terra Aqua", a fost îmbuteliată la Vălenii de Munte şi distribuită de Kaufland, informează Observatorul Prahovean.

ORA 16.45

Administratorul firmei SC Sorelis Oill Import Export SRL din Vălenii de  Munte dezminte informaţia. Acesta ne-a contactat pentru a lămuri problema, despre care, spune el, este o lovitură a concurenţei. „Sunt mâhnit de ce a apărut în presă, acum o oră s-a ridicat alerta pe produsul meu şi marfa va fi repusă în vânzare. S-au făcut probe de laborator pe care le-am trimis la Laboratorul de Cercetare Alimentară din Bucureşti. Rezultatele au ieşit foarte bune. S-a făcut analiza apei într-un laborator neacreditat. Am solicitat la DSV Braşov proba martor, dar nu o mai aveau pentru că au luat o singură sticlă. Nu este adevărat că s-au găsit materii fecale în apă", ne-a spus Ion Călinescu, managerul SC Sorelis Oill Import Export SRL din Vălenii de  Munte.

15.41

Deşi directorul DSV Prahova a refuzat să facă publică denumirea apei plate infestată cu fecale, retrasă din magazinele din Prahova,  observatorulph.ro a aflat denumirea produsului şi a producătorului.

Este vorba de apa de masă plată marca „San Terra Aqua", îmbuteliată la peturi de 2 litri de societatea SC Sorelis Oill Import Export SRL din Vălenii de  Munte. Firma din Prahova a livrat apa masă la depozitul central Kaufland din Ploieşti, după care a fost distribuită în reţeaua de magazine din ţară (Ploieşti, Braşov, Galaţi).

Aflaţi AICI cum au fost lăsaţi prahovenii să consume apă infestată

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite