Aflaţi AICI cele mai tari petreceri şi modalităţi de petrecere a timpului liber din acest weekend în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii care vor să scape de monotonie sunt invitaţi la petreceri de zile mari organizate în cluburile din judeţ, spectacole şi piese de teatru.

Vineri

„American Pie Party" în Renaissance

Ai văzut filmele din seria „American Pie"? Ţi-ai dorit să participi şi tu la un party adevărat? Pe 1 aprilie, ai şansa să fii campion la Beer Pong sau alte concursuri de profil, marca American Pie! Dj Byte împreună cu MC Andy te invită sâmbătă noapte la cele mai nebune concursuri, răsplătite cu cele mai condimentate premii. Nu rata petrecerea unde tu poţi fii Stifler, organizată de clubul ploieştean. Petrecerea este asezonată cu promoţii la băuturi şi cele mai sexy animatoare. Intrarea costă 10 lei.

Sâmbătă

„Billy din Aran" la Teatrul Toma Caragiu

Actiunea piesei „Billy din Aran" se desfăşoară pe o insulă izolată de pe Coasta de vest a Irlandei, în anul 1934. Vestea că regizorul holywoodian Robert Flaherty vine în insula învecinată, Inishmore, să filmeze Omul din Aran, cel care îşi doreşte cel mai mult să joace în film este tânărul şchiod Billy, un băiat lipsit de dragoste, a cărui principală ocupaţie a fost să privească la vaci şi să viseze la o fată care îl ignora. Acum, este hotărât să traverseze marea ca să dea o audiţie pentru film. Spectacolul rulează de la 18.30.

„I love music" în Club No Limit

Pe 2 aprilie, Clubul „No Limit" din Aluniş vă aşteaptă la „I Love Music Party". Prahovenii sunt chemaţi, cu începere de la ora 21.00, la una dintre cele mai tari seri de clubbing din Prahova. Organizatorii vor pune la dispoziţie fetele şi băutura, voi doar trebuie să vă prezentaţi la un show unic, plin de culoare şi lumini, acompaniat de mixurile lui DJ Johnny şi DJ Alex.

„Dor de Nichita" la Conacul Bellu

Muzeul din Urlaţi, recent recondiţionat, va găzdui, de la ora 17.00, un eveniment cu totul deosebit, o serată literar-muzicală, la care puteţi participa, pentru a vă deconecta într-o atmosferă cu totul special şi, nu în ultimul rând, într-un peisaj ca de poveste. Participă elevii Liceului de Artă din Ploieşti „Carmen Sylva" şi cei ai Liceului „Brâncoveanu Vodă" din Urlaţi.

Adelina Pestriţu în President

Club President din Mislea invită toţi prahovenii la o petrecere incendiară, Havana Fashion Party. Punctul de atracţie al serii va fi prezentarea de lenjerie intimă, la care invitat special este Adelina Pestriţu, celebră pentru căsătoria cu Liviu Vârciu. Sonorizarea de ultimă oră şi decorul elegant fac ca atmosfera din Club President să fie perfectă pentru cele mai fashion-iste petreceri.

Duminică

Concurs de trupe şi MC în Retro

Retro Caffe Ploieşti şi 6grade vă aşteaptă pe 3 aprilie la ediţia a 4-a a Concursului de Trupe/MC. Sunt deja 10 concurenţi: AbSsent, Deranj, Doze, Faaip, Gioni, Icey, In Extremis, Leonard Mocanu, Phunk B, Rude Mike. Invitatul special al juriului este Maximilian. Warmup-ul & Afterparty sunt asigurate de Capitza. Votul publicului contează şi va fi premiat cu CD-uri. La rândul lor, trupele vor fi răsplătite cu şedinţe foto profesionale, înregistrări şi apariţii viitoare în evenimentele de gen din ţară.

„Pinocchio" la teatru

Este povestea unei păpuşi de lemn care prinde viaţă şi a călătoriei sale plină de peripeţii în încercarea de a deveni un "băieţel adevărat". Prin abordarea sa modernă, spectacolul este o demonstraţie a disponibilităţilor artei păpuşăreşti de a se adresa copiilor de azi, şi nu numai, cu aceeaşi acuitate şi farmec ca întotdeauna. Spectacolul rulează de la ora 11.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite