Aflaţi AICI ce jucării puteţi oferi copiilor şi la ce preţuri sunt comercializate în magazinele din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Păpuşa Maria este la mare căutare în acest zile
Păpuşa Maria este la mare căutare în acest zile

În preajma Crăciunului, magazinele din Ploieşti s-au aprovizionat cu tot felul de jucării pentru a-i mulţumi şi pe cei mai exigenţi dintre micuţi.

Darurile sunt pe alese, de la clasicele păpuşele sau maşinuţe, care costă numai câţiva lei, la cele mai sofisticate jucării. „Avem o păpuşă specială, care se numeşte Maria şi are 100 de funcţii. Ea poate să vorbească în limba română, dar şi să cânte, preţul ei fiind de 239 de lei. Mai avem şi urşi sau iepuraşi de pluş, cu o înălţime de un metru, la 219 lei", spune Mariana Pârvu, angajată a magazinului Chiţ Club.

Puzzle-urile 3D, cu poveşti cu prinţese, sau cu celebrul Spider Man, reprezintă cele mai noi apariţii în domeniu. Jocurile cu 2.000 de piese costă 59 de lei.

„M-am orientat către un laptop pentru copilul meu. Am văzut unul într-un magazin, cu 80 de funcţii, care poate să-l înveţe limba română şi engleză, să deseneze şi să compună muzică, la preţul de 150 de lei", spune Teodora Matei, o mămică.

Pentru bebeluşi un cadou inedit este un covoraş dotat cu senzori, care atunci când este atins cântă şi care costă 79 de lei.

Cadouri de pe net

La mare căutare sunt şi jucăriile comercializate online. Un cadou pentru băieţei poate fi o maşină de Formula 1, electrică, la preţul de 750 de lei, ce poate fi cumpărată de pe site-ul prahova-ploiesti.azz.

Tot de pe net pot fi achiziţionate şi mini-maşini solare sau care urcă în plan vertical. Totuşi, este bine să aveţi mare grijă atunci când faceţi tranzacţii online şi să verificaţi firmele înainte de a le vira banii în cont.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite