Admiratorii Mădălinei Manole au venit din toată ţara la mormântul artistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Mădălinei au venit din toată ţara, de la Medgidia la Iaşi
Fanii Mădălinei au venit din toată ţara, de la Medgidia la Iaşi

La comemorarea a doi ani de la moartea Mădălinei Manole, zeci de persoane au ţinut să-i aducă un omagiu, unii venind şi de la peste 200 de kilometri pentru a aprinde o lumânare la mormântul artistei

Zeci de admiratori au trecut, sâmbătă, încă de dimineaţă, pe la mormântul Mădălinei Manole, pentru a aduce un braţ de flori, a aprinde o lumânare sau numai pentru a se reculege la căpătâiul artistei care i-a încântat ani întregi. Mulţi dintre admiratori sunt ploieşteni care au cunoscut-o din copilărie. Aproape la fel de mulţi au fost, însă, veniţi de la mare distanţă, din toate colţurile ţării, de la Victoria şi Bucureşti la Iaşi, Medgidia sau Focşani.

Valentina: „Am venit de la Focşani, alături de fete, ca să aprindem o lumânare la mormântul Mădălinei. Pe toţi ne-a atins cu muzica ei. Am venit şi anul trecut la Ploieşti. De obicei ne întâlnim pe Facebook, într-un număr mare, şi stabilim să mergem împreună, cât mai mulţi fani de-ai Mădălinei“.

Valentina

PE ACEEAŞI TEMĂ:

FOTOGALERIE Omagiu fără scandal, la mormântul Mădălinei Manole. Soţul şi părinţii s-au evitat

Constantin Rus: „A fost o bună interpretă, ploieşteancă de-a noastră. Este apreciată în continuare. Din păcate, sfârşitul ei tragic ne-a îndurerat pe toţi. Am lucrat alături de mama ei, la fabrica Dorobanţu. Mădălina a fost un copil cuminte şi foarte talentat“.

Constantin Rus

CITIŢI ŞI: Mădălina Manole a fost desemnată cetăţean de onoare al Ploieştiului

Daniel Vasilescu: „Suferinţa este în continuare foarte mare. Mi-a plăcut extraordinar de mult. Din 2008, am un CD cu Mădălina şi am cântat cu ea în fiecare zi. Încă îi cânt cântecele, la chitară, în parc, sau şi când merg pe bicicletă. Tinerii reacţionează extraordinar, să ştiţi“.

Daniel Vasilescu

CITIŢI ŞI: Scandal la mormântul Mădălinei Manole, la un an de la moartea artistei VIDEO

Vasilica Ursu: „Am venit din Focşani, ca să aprind o lumânare. Am aflat că merge o cunoştinţă şi am rugat-o să mă ia şi pe mine. Pe Mădălina am cunoscut-o la un concert în Focşani, când ne-a impresionat. Nu se mai auzea nici de vorbeam de cât de tari erau aplauzele. Îmi pare rău de părinţii ei, că nu sunt lăsaţi să-şi vadă nepotul cât de mult ar fi trebuit“.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite