Ploieşti: Administratorul i-a bagat în datorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Administratorul i-a bagat în datorii
Ploieşti: Administratorul i-a bagat în datorii

Un administrator de bloc care a fugit cu banii locatarilor pentru plata facturilor la Dalkia a lăsat fără apă caldă zeci de familii dintr-un bloc situat pe strada Lacul Bâlea, în zona Podul Înalt, din Ploieşti.

Oamenii nu au avut nici căldură în calorifere, fiind nevoiţi să stea în casă îmbrăcaţi gros şi să dea drumul la aragaz pentru a face cald în apartamente. Restanţele către Dalkia şi societatea de salubritate Veolia se ridică la 17.000 de lei.

Totuşi, furnizorul de agent termic a găsit o soluţie pentru a nu-I lăsa pe locatari să facă frigul pe timp de iarnă. Singura posibilitate este ca aceştia să plătească eşalonat, până în primăvară, sumele neachitate furnizorului de agent termic de către admnistratorul care delapidat fondul de încasări al asociaţiei.

Plătesc eşalonat ce a furat administratorul
Aşa se face că, în urma încheierii convenţiei, din această noapte, cele 30 de familii au caloriferele calde şi se pot folosi, din nou, de apa caldă. “Era crimă şi pedeapsă. Încălzeam apă la aragaz ca să ne putem spăla. Am avut un administrator, pe Adriana Stoicescu, care ne-a furat”, poveşte Alexandru Gheorghe, unul dintre locatarii blocului 88 scara A, de pe strada Lacul Bâlea.

“Am primit o informare de la Dalkia cum că avem o restanţă la ei de 10.000 de lei, în condiţiile în care nu avem restanţieri la întreţinere şi toţi suntem corecţi. Vrem să ni se facă dreptate, nu vrem să plătim noi, din nou, suma pe care a furat-o o persoană nesăbuită”, a mai spus omul. În această situaţie se află zeci de blocuri de Ploieşti, de unde administratorii şi-au însuşit sume improtante de bani din fondul asociaţiilor, iar apoi nu au mai fost de găsit.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite