Administraţia Parcului Bucov are, de azi, director nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Toader (foto: telegrama.ro)
Bogdan Toader (foto: telegrama.ro)

Primarul Ploieştiului şi-a detaşat unul din consilierii personali la Administraţia Parcului „Constantin Stere“, instituţie care se ocupă de spaţiile de agrement din parc, de grădina zoologică şi de adăpostul pentru câinii comunitari din oraş

Bogdan Toader, fostul consilier personal al lui Mircea Cosma în mandatul 2008-2012, începe, de astăzi, activitatea ca director la Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere" Bucov, instituţie subordonatã Primãriei Ploieşti.

Primarul Ploieştiului, Iulian Bãdescu, a anunţat vineri numirea. Edilul a explicat cã detaşarea va fi una temporarã, pânã la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului vacant. „Am ales sã detaşez un consilier personal, pentru a ocupa, temporar, funcţia de director al Administraţiei Parcului Bucov, în persoana lui Bogdan Toader, pânã la organizarea unui concurs", a declarat Iulian Bãdescu.

Măsura vine dupã ce persoana care a ocupat aceastã funcţie pe vremea administraţiei Volosevici, Cãtãlin Vlad, şi-a încheiat mandatul. Acesta era angajat pe post de consilier personal al primarului Ploieştiului şi detaşat sã îndeplineascã o funcţie de conducere la Parc.

Totodată, Bogdan Toader a fost validat şi în calitatea de consilier judeţean, el fiind ales în urma scrutinului de pe 10 iunie, de pe lista de candidaţi a USL-ului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite