Adama finalizează primele locuinţe din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezvoltatorul Adama a finalizat mai multe ansambluri in Bucuresti
Dezvoltatorul Adama a finalizat mai multe ansambluri in Bucuresti

În prima fază a proiectelor Evocasa Uptown şi Evocasa Orizont,care cuprinde un total de 298 de apartamente şi 38 de vile, dezvoltatorul a investit 20 de milioane de euro.

Adama dezvoltă în paralel în Ploieşti proiectele Evocasa Orizont şi Evocasa Uptown.  „Este o cerere mare de apartamente noi şi de aceea am început concomitent cele două proiecte. Astfel satisfacem două categorii de clienţi: cei care-şi doresc un apartament nou la un preţ foarte accesibil şi cei care doresc o vilă sau un apartament cu finisaje de înaltă calitate”, explică Asher Lax, marketing and sales manager Adama.
În Evocasa Orizont se vor finaliza 118 apartamente şi 38 de vile în luna iunie. Apartamentele sunt dispuse în patru blocuri cu parter şi patru etaje. Cele 38 de vile sunt aranjate circular în jurul blocurilor.

Modalităţi de plată flexibile

Dezvoltatorul va finaliza în decembrie şi prima fază a Evocasa Uptown, care însumează 180 de apartamente de una, două şi trei camere. Blocul este structurat pe 18 etaje şi oferă o priveliste de ansamblu asupra zonei. Complexul se află lângă centrul comercial Kaufland şi în apropiere de centrul oraşului.
Preţurile încep de la 38.565 de euro, plus TVA 5% pentru Evocasa Uptown şi de la 62.403 euro, plus TVA 5% pentru un apartament in Evocasa Orizont. Pentru a încuraja vânzarile, dezvoltatorii oferă cadou o bucătărie mobilată şi echipată pentru un apartament achiziţionat în unul din cele două proiecte Evocasa până la 31 aprilie.
Locuinţele se pot achiziţiona prin „Prima Casă”, credit ipotecar sau Rent & Buy,variantă oferită direct de dezvoltator.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite