Acuze de deturnare de fonduri la UPG Ploiești. Doi profesori universitari implicați

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPG Ploiești stă pe un butoi cu pulbere
UPG Ploiești stă pe un butoi cu pulbere

Conducerea Universității de Petrol și Gaze din Ploiești a făcut o plângere penală pentru deturnare de fonduri după ce a constatat că o parte din banii achitați de studenți nu a mai ajuns în conturile facultății.

Scandalul este cu atât mai mare cu cât profesori ai universității ar fi implicați în deturnarea de fonduri, informează maxmedia.ro.

„Am descoperit, la începutul lunii august, că avem o problemă. O problemă cu banii. În sensul că anumite sume de bani nu sunt unde ar trebui să fie. Banii din taxele pe care le achită studenții nu au ajuns în conturile facultății. Am depus deja o plângere la procuratură și cazul este în anchetă. Nu știm deocamdată unde au ajuns acești bani și nici despre ce sumă este vorba. Sunt implicați și profesori într-adevăr, Ion Iarca și Vasile Ruset" declarat Mihai Coloja, rectorul UPG Ploiești, pentru sursa citată.

Ion Iarca este decanul Facultății de Științe Economice, doctor în matematică. Vasile Rușeț nu mai este angajatul UPG Ploiești, dar a ținut cursuri de management la Ploiești.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite