Acuze. Autocarele cu suporterii Astrei, atacate de fanii Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto dracii-negrii-9-mai.webs.com
Foto dracii-negrii-9-mai.webs.com

După derby-ul ploieștean de joi seară din Cupa României, dintre Astra şi Petrolul (0-1), fanii "găzarilor", au atacat cu pietre autocarele pline cu suporterii Astrei.

"Ultimele două autocare au fost atacate la ieşirea din Ploieşti. Unul dintre ele a fost foarte avariat şi nu a mai putut pleca. Oamenii, care erau din zona Zimnicea şi Giurgiu au fost în pericol mare. S-au aruncat pietroaie care au trecut milimetric pe lîngă capetele suporterilor! A fost o acţiune premeditată a petroliştilor!", a spus preşedintele Astrei, Petre Buduru, la GSP TV.

„Comportamentul suburban, de cea mai mizeră mahala, a fost "întregit" de gesturi provocatoare - totul cu complicitatea organelor locale, care susțin un asemenea mod de manifestare, a organelor competente. Astfel, la repetatele cereri de intervenție ale oficialilor FC Astra, Jandarmeria a rămas impasibilă. Mai mult, situația a degenerat grav după meci, două autocare cu suporteri fiind atacate cu pietroaie la ieșirea din Ploiești!", se arată și într-un articol postat pe fcastraploiesti.ro.

La Ciolpani, suporterii Astrei din autocarul atacat au fost mutaţi în alte mijloace de transport pentru continuarea călătoriei către Giurgiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite