Ploieşti: Circul Acquatico Bellucci a sosit la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Circul Acquatico Bellucci a sosit la Ploieşti
Ploieşti: Circul Acquatico Bellucci a sosit la Ploieşti

Show-ul este compus din numere de jonglerie, echilibristică, acrobaţie, dar şi din prezenţa pe scenă a mai multor animale acvatice printre care o focă, pinguini şi rechini.

Circul italian Acquatico Bellucci se află pentru prima dată în Ploieşti, după un lung turneu în Bulgaria, Spania, Danemarca, Grecia şi Maroc. Amplasat lângă supermarketul Billa, în apropierea Gării de Vest a oraşului, singurul circ acvatic din Europa le oferă ploieştenilor, în fiecare seară, până pe 12 octombrie, un spectacol inedit. Timp de două ore, cei mici, dar şi cei mari vor pătrunde într-o lume magică, în care veselia şi buna-dispoziţie predomină. 

Numere de jonglerie şi acrobaţie
Prima parte a spectacolului include numere de jonglerie, echilibristică, mimă, acrobaţie, având la fiecare număr o coregrafie şi costume specifice. “Una dintre atracţiile spectacolului este omul de gumă care va intra în timpul show-ului într-o cutie cu latura de 50 de centimetri”, ne-a declarat Cristina Aparaschivei, reprezentant al circului Bellucci.

Prezentatorul spectacolului, Andrea Bertinelli, de profesie avocat, este absolvent al academiei de teatru din Roma. Acesta a visat să trăiască într-un circ adevărat şi pentru aceasta a renunţat la meseria de funcţionar de bancă pentru caravana de circ.

Sandy Medini, primul copil al familiei Medini-Bellucci, proprietarii circului, este absolventă cu diplomă la academia de circ din Italia ca trapezistă şi verticalistă, iar împreuna cu sora ei formează un frumos coregrafic de eşarfe aeriene.

Animalele acvative vor invada scena
A doua parte a spectacolului este dedicată animalelor acvatice. Foca, anaconda, rechinii, pinguinii, crocodilii, istricii africani şi hipopotamul pigmeu vor fi principalii protagonişti ai show-ului.  
Junior vine din Ungaria, a frecventat şi a studiat cursuri de scafandri în America, iar acum, la fiecare spectacol, el intră în bazinul cu apă şi îi prezintă pe cei mai buni prieteni  ai săi, rechinii.

Între cele două părţi  există o pauză de 15 minute, timp în care ploieştenii vor putea vizita cea mai mare expoziţie portabilă de rechini şi peşti piranha din Europa. “Avem rechini cu aripi albe şi negre,  patru rechini de nisip cu o lungime de aproape doi metri şi 30 de piranha de culoare roşie”, ne-a spus Sonny Medini, unul dintre protagoniştii trupei. Biletul pentru intrarea la expoziţie este de 5 lei.

Spectacolele vor avea loc în fiecare zi, de la orele 17.00 şi 19.00, până pe data de 12 octombrie inclusiv. Preţul unui bilet este de 25 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi.

Preţ redus
În timpul spectacolului, este interzisă filmarea sau fotografierea artiştilor. În schimb, în pauza dintre cele două părţi ale show-ului, ploieştenii se pot fotografia alături de exemplarele din inedita expoziţie acvatică, precum şi lângă animalele care alcătuiesc parcul zoo al circului. Persoanele care vin cu unul dintre flyerele care au fost distribuite de către reprezentanţii circului în instituţiile de învăţământ din oraş beneficiază de un bilet gratis. Această ofertă este valabilă însă doar pentru spectacolele susţinute în cursul săptămânii.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite