Doi șoferi din Ploiești au intrat cu mașinile, unul într-un magazin cu ștampile, altul într-o clădire de birouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În decurs de câteva ore, doi șoferi din Ploiești au pierdut controlul volanului și au aterizat forțat în primul obstacol care le-a ieșit în cale. Un magazin de ștampile și un proprietar de mașină au suferit pagube importante.

Joi seară, un șofer începător din Ploiești a pierdut controlul volanului pe strada Gh. Grigore Cantacuzino din Ploiești. Are doar 20 de ani și carnet de numai o lună. „Nu a adaptat viteza la condițiile de trafic și a derapat într-un magazin de ștampile de pe trotuar. Din fericire, s-au înregistrat doar pagube, nu și victime omenești", ne-a spus Daniel Radu, purtător de cuvânt al Poliției Prahova.

În impact, șoferul a retezat și o conductă de gaze. A fost nevoie de o întrerupere scurtă a utilităților pentru a se remedia defecțiunea.

Vineri dimineață, un alt șofer din Ploiești a intrat cu mașina într-o clădire de birouri, de pe strada Mărășești din municipiu. Imobilul nu a fost afectat, însă o mașină parcată în fața acestuia a fost lovită destul de serios. Și autoturismul șoferului vinovat a fost avariat.

Alcoolemia șoferilor a fost 0 în momentul prelevării probelor. Aceștia vor fi cercetați pentru distrugere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite