A început nebunia pe DN1. Şoferii stau în coloană pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că de la ora 11:00, pe DN1 au început să se formeze coloane de autovehicule pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, în ambele sensuri de mers, dar mai ales către Bucureşti.

Numeroşi turişti se îndreaptă către casă, în timp ce alţii vin la munte pentru a se bucura de zăpadă. Cel mai greu se circulă la Sinaia. Pentru a fluidiza traficul, poliţiştii rutieri nu vor mai permite accesul autovehiculelor în centrul staţiunii, deviindu-le pe DN1 - varianta Sinaia (prin dreptul gării).

Automobiliştilor care doresc să ajungă din Braşov în Ploieşti (şi invers) le reamintim ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Din zona Bran - Moeciu se poate merge spre Bucureşti pe DN73 Braşov - Piteşti, autostrada A1 Piteşti - Bucureşti (având în vedere faptul că accesul în DN1 din DN73A Râşnov - Predeal se va face foarte greu în orele următoare).

Şi pe celelalte drumuri naţionale principale s-a intensificat curculaţia, mai ales pe cele care duc către Bucureşti.

Pentru astăzi meteorologii au prognozat ceaţă, în zonele joase mai ales din sud şi sud-est. Dispeceratele de poliţie ne informează că fenomenul este întâlnit în judeţele Timiş, Gorj şi Olt.

Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să ruleze cu viteză redusă având în vedere că partea carosabilă este pe alocuri umedă iar temperaturile scăzute favorizează producerea poleiului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite