Valea Prahovei, blocată de mașini. Aglomerație între Breaza - Comarnic și Sinaia - Bușteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic rutier aglomerat pe DN1, pe tronsonul Bucureşti-Braşov (foto: arhivă Adevărul)
Trafic rutier aglomerat pe DN1, pe tronsonul Bucureşti-Braşov (foto: arhivă Adevărul)

Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe Valea Prahovei din cauza numărului extrem de mare de turiști care au luat drumul stațiunilor montane. În două puncte, cuprinse între Breaza - Comarnic și Sinaia - Bușteni, se circulă în coloană.

Mii de turişti se îndreaptă, astăzi, spre hotelurile şi pensiunile din staţiunile montane de pe Valea Prahovei pentru a petrece Revelionul. Traficul rutier pe DN1, în zona staţiunilor montane prahovene, se desfăşoară cu dificultate din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă dinspre Capitală către Braşov. În zona localităţilor Comarnic, Sinaia şi Buşteni se circulă în coloană, iar mașinile au format cozi de câțiva kilometri.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să folosească ruta ocolitoare DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov , iar în timpul deplasărilor să folosescă luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, să circule cu viteză în limitele prevăzute de lege, adaptată permanent stării carosabilului şi condiţiilor de trafic şi să efectueze fiecare manevră doar după o atentă asigurare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite