Ploieşti: A apărut un al doilea portret robot al violatorului de copii. Pedofilul a încercat să mai violeze o fetiţă la începutul acestei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violatorul de copii este căutat de către oamenii legii
Violatorul de copii este căutat de către oamenii legii

Un nou portret robot al pedofilului căutat de oamenii legii pentru violarea cu sălbăticie a unei fetițe de doar 10 ani, joia trecută, a fost dat publicităţii de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova-

Poliţiştii au făcut legătura între acest caz şi două tentative nereuşite, una din 2010 şi o alta chiar din această lună, când un bărbat a operat într-un mod asemănător, în oraş, acostând două fetiţe.

În ambele cazuri, minorele au fost salvate de telefoane, care au sunat chiar în acel timp. Legătura este mai mult decât evidentă şi prin modul de acţiune: în mai 2010, bărbatul a intrat în locuinţă, în timp ce minora deschidea uşa de acces, şi a folosit un material textil îmbibat într-o soluţie cu miros înţepător, cu care a acoperit gura fetei.

„La începutul lunii iunie, în aceeaşi zonă, un bărbat cu semnalmente aproximativ asemănătoare a pătruns într-un apartament, în timp ce o minoră deschidea uşa de acces. La scurt timp, însă, a părăsit incinta fără a o agresa în vreun fel pe copilă, speriat fiind de soneria unui telefon. Fapta respectivă nu a fost reclamată până în prezent la Poliţie, existenţa ei rezultând din cercetările efectuate în cazul violului comis în ziua de 9 iunie.Iniţial, această minoră a oferit date referitoare la semnalmentele suspectului, şi s-a demarat procedura realizării unui portret robot" se arată într-un comunicat de presă emis de IJP Prahova.

În cazul petrecut pe 9 iunie, fetiţa a fost urmărită de la şcoala unde învăţa, „Nicolae Bălcescu", până acasă. Din nefericire, planul pedofilului a reuşit de această dată: a sedat-o pe fetiţă, a violat-o şi a lăsat-o într-o baltă de sânge, cu traume pe viaţă. Şi acum, aceasta este sub supraveghere medicală.

Noile semnalmente ale suspectului sunt: aproximativ 25-26 de ani; 1,80-1,85 m înălţime; aproximativ 60 kg; constituţie astenică; faţă prelungă; ten deschis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite