A apărut cel de-al doilea număr al ADS Ploiești! Vedeți AICI ce puteți citi în saptămânal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Al doilea număr al săptămânalului ADS Ploiești
Al doilea număr al săptămânalului ADS Ploiești

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI - Bugetul Primăriei, golit pentru „consultanță". Municipalitatea a plătit 1,15 milioane de euro pentru consultanță și proiectare în vederea atragerii de fonduri europene, însă fără rezultat.

ORAŞ - Atleții profesioniști, obligați la amatorism - Modernizarea stadionului „Ilie Oană" exclusiv pentru fotbal i-a lăsat pe atleții ploieșteni fără unica pistă de alergare din oraș.

REPORTAJ - Un an de la moartea Mădălinei Manole. Misterul dispariției artistei care s-a sinucis la 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, nu a fost încă elucidat.

TIMP LIBER - Topul stațiunilor turistice din Prahova. Sinaia, Bușteniul, Cheia, dar și Slănicul sunt cele mai căutate destinații de vacanță din județul nostru.

SPORT - Arnautovic, un sârb cu suflet de ploieștean.  Își împarte viața între familia din Serbia, la care se duce ori de câte ori are ocazia, și antrenamentele de la Ploiești.

UTILE - Card gratuit, în loc de asigurare pe bani. Persoanele care pleacă în concediu pot obține, gratuit, cardul european, de la Casa de Asigurări de Sănătate.

POVESTE - Tiberiu Marin face cinste Prahovei la olimpiade. Elevul de clasa a VIII-a are în palmares peste 20 de premii, medalii și trofee obținute la concursurile și olimpiadele școalre.

Mai găseşti: Bursierii "Fundaţiei Dinu Patriciu", ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite