25.000 de lei au dispărut din seiful Gării de Sud din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sfert de miliard de lei vechi s-a „evaporat" duminică noapte din seiful cu încasări al Gării de Sud din Ploiești, iar principalii bănuiți sunt chiar angajații stației, unul singur sau mai mulți, în complicitate.

Cei 25.000 de lei reprezentau încasările pe biletele eliberate în weekend.

„În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0.30, casiera de serviciu a stației ne-a semnalat faptul că, din casa de bani a Gării Sud, a dispărut un sac cu valori monetare", ne-a declarat comisarul Mădălin Stroe din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Ploiești, instituția care instrumentează acest jaf.

„Din verificări a rezultat că, într-adevăr, lipșește un săculeț ce conținea 25.000 de lei", ne-a mai spus comisarul.

Hoțul din interior

Modul în care s-a acționat, respectiv deschiderea seifului cu chei potrivite și lipsa oricăror semne de forțare, a indicat și posibilul făptuitor. „Este un furt din interior, nimeni altcineva nu avea acces la acea încăpere și la casa de bani decât angajații gării. Din cercul de suspecți fac parte 15 lucrători CFR, de pe toate turele de lucru", ne-a mai spus Mădălin Stroe.

Deși au fost chestionați, cei 15 angajați suspecți au negat implicarea, așa că vor fi supuși în zilele următoare și la alte audieri și confruntări. Furtul banilor este primul de acest fel reclamat la Gara de Sud din Ploiești.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite