22 de percheziţii imobiliare, inclusiv în Prahova, pentru infracţiuni cu documente false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unui grup infracţional acuzat că a luat credite false şi a făcut spălare de bani.

Raziile au fost efectuate pe raza municipiilor Bucureşti, Slobozia, Oneşti şi a judeţelor Ilfov, Botoşani şi Prahova. Mai multe persoane sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

Învinuiţii Şerban Alexandru Daniel, Petrescu Marian Ionel şi Ghiţă Corneluş Nelu, au constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat şi învinuiţii Neagoe Nicoleta Georgeta şi Nedelcu Valentin, şi, folosind documente false, au obţinut aprobarea unei linii de credit, precum şi încheierea unui contract de leasing financiar, prin inducerea în eroare a două societăţi de credit.

Prejudiciul  produs depăşeşte suma de 3.000.000 lei.

Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul DCCO, B.C.C.O. Bacău şi lucrători  din cadrul B.S.I.J. Vlad Ţepeş.

 La sediul  D.I.I.C.O.T. au fost conduse 15 persoane în vederea audierii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite