200.000 de lei pentru înarmarea agenţilor Poliţiei Locale Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre achiziţiile din 2011 ale Poliţiei Locale se numără şi 70 de pistoale Glock, dar şi două autoturisme, sau sau staţii de emisie-recepţie.

La ultima şedinţă a Consiliului Local s-a aprobat lista investiţiilor, din acest an, pentru Poliţia Locală.

În primul rând, poliţiştii vor achiziţiona 50 de pistoale Glock letale, a căror valoare este de 150.000 de lei. În plus, ei vor mai cumpăra alte 20 de pistoale Glock neletale, a căror valoare este de 60.000 de lei.

„La momentul actual, în dotarea Poliţiei Locale Ploieşti, se regăsesc aceleaşi tipuri de pistoale dintre care 50 letale şi 25 neletale, care pe parcursul celor trei ani de când au fost achiziţionate şi-au demonstrat fiabilitatea, siguranţa în exploatare şi uşurinţa de manevrare", explică Lavinia Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, din cadrul Primăriei Ploieşti.

Alte investiţii

Pe lista investiţiilor care urmează să fie făcute la Poliţia Locală mai figurează şi staţii de emisie-recepţie, a căror valoare este de 192.000 de lei, dar şi trei autoturisme cu dotări speciale, care sunt estimate ca valoare la 161.000 de lei. „Sumele mi se par exorbitante şi, deşi sunt conştient că şi poliţiştii au nevoie de arme, totuşi cred că investiţiile sunt prea mari în acest sens, în timp ce străzile sau spitalele duc lipsă de investiţii", este de părere Vasile Drăghici, care este pensionar.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite