16 radare pe drumurile din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O acţiune de amploare a poliţiştilor rutieri este în derulare astăzi pe drumurile judeţene şi naţionale care străbat judeţul Prahova.

"Toate aparatele radar din dotare, atât cele inscripţionate, cât şi cele neinscripţionate, în număr de 16, vor fi scoase pe şosele pentru a evita posibilele accidente. Vom urmări în principal şoferii care depăşesc viteza regulamentară, dar şi alte abateri de la regulile de circulaţie şi îi vom sancţiona pe cei care nu respectă regulile de circulaţie", ne-a declarat Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova. Sunt vizate de către oamenii legii mai multe tronsoare care, în urma analizelor de risc efectuate de specialiştii Poliţiei Rutiere, s-au demonstrat a fi extrem de periculoase şi cu grad ridicat de producere a accidentelor rutiere din cauza vitezei excesive şi a depăsirii neregulamentare. 

Cele mai multe radare vor fi amplasate pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi pe celelalte drumuri judeţene, în zonele Potigrafu, Albeşti, Valea Călugărească.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite