16 indivizi specializaţi în furturi de ATV-uri, telefoane mobile şi săbii au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bunurile sustrase au fost găsite de poliţişti în urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă. Cinci dintre suspecţi vor fi prezentaţi, astăzi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii legii au destructurat o reţea de infractori, suspectaţi de comiterea mai multor tâlhării, şi furturi din societăţi comerciale, buzunare şi locuinţe, comise în special pe raza municipiului Ploieşti. Astfel, în cursul acestei dimineţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova şi ai Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti au efectuat 15 percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane susupectate de comiterea unor astfel de fapte.

Percheziţiile s-au desfăşurat în Ploieşti şi au fost efectuate cu sprjinul luptătorilor S.I.R. Prahova, precum şi a celor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab" Ploieşti. La domiciile suspecţilor au fost găsite 10 telefoane mobile, două A.T.V.-uri, aparatură electronică, săbii, foarfecă tip „gură de lup" şi alte alstfel de bunuri.

La finalizarea percheziţiilor, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost conduse, pentru audieri, 16 persoane suspecte faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni contra patrimoniului. Cinci dintre suspecţi vor fi prezentaţi astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, în sarcina lor fiind reţinută săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie.

Cele două infracţiuni au fost comise în ultima săptămână. În ambele cazuri prin fapte de violenţă, suspecţii au deposedat paznicii unor societăţi comerciale, de bunurile pe care aceştia le aveau asupra lor. Bunurile sustrase în aceste împrejurări (telefon mobil, staţie radio, lanternă, etc) au fost găsite de poliţişti în urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă. Cercetările sunt continuate de poliţişti, împreună cu procuror idin cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite